November 17, 2017

Pensule noi de make-up! De pe site-ul - http://www.glittero.ro/

Vreau să vă prezint noile pensule achiziționate de la - http://www.glittero.ro/

Sincer vă spun , le-am descoperit la Make-up Fest in acest an. Pentru inceput, am luat câteva ca să văd cum se comportă și să imi fac o părere. Ce pot să vă spun, raportul calitate -preț este foarte bun și rezultatele chiar mulțumitoare.Pensula de blending numărul 33 și 34 au fost primele pe care le-am incercat. Am vrut să fac comparație cu pensula 221 si 217 de la MAC pe care le am și cu care lucrez. Prima impresie, sunt pensule bune calitativ și in lucru chiar imi plac.Difuzează foarte ușor fardul, nu lasă pete. A doua zi, am cumpărat și pensula buffer pentru fond de ten. Imi place foarte mult cum se aplică fondul de ten cu ea, nu lasă urme. 
M-am uitat, acum, pe site și am văzut că există și un kit de pensule complet - 18 pensule- și prețul chiar mi se are foarte convenabil. Sunt și din păr natural dar și sintetic , ușor de lucrat pentru texturi cremoase și uscate.

Pe 24 Noiembrie - au Black Friday ;) 

Dacă le aveți sau ați lucrat cu ele și v-ați făcut o parere, aștept comentariile voastre. 

Sper ca acest articol să vă ajute atunci cand vreți să vă cumpărați pensule, pentru uzul vostru personal sau în lucrul cu clientele.

Zi fumoasă să aveți și orice întrebări le aștept pe blog la comentarii. 
Nu uitați să vă abonați și să il și urmăriți :) 

http://www.glittero.ro/pensule-makeup


No comments:

Post a Comment